Trumppi on ostamassa Kimin bluffin

Trump on pelastamassa Kimin. Rutiköyhä pikkuvaltio Pohjois-Korea on suuri bluffi. Maalla on pari ydinpommia ja jokunen ohjus, joita se ei pysty ohjaamaan maaliin. Se synnyttää hysteriaa tekemällä ydinkokeita ja ampumalla näitä valmiiksi saamiaan ohjuksi merelle, Japaninkin yli. Luullaan, että se on merkittävä ydinasevaltio, joka on uhka maailmanrauhalle.

Kimin tavoitteena on saada USA:lta turvallisuustakuut, joka suojelee dynastian jatkumisen sen jälkeen kun bluffi paljastuu. Odotan suurella mielenkiinnolla mitä löytyy, kun turvatakuiden jälkeen kansainvälinen tarkkailijaryhmä pääsee kontrolloimaan aseistariisuntaa, pommeja ja ohjuksia.

Mitään oleellista ja merkittävää ei tapahdu ennen turvatakuita. Täytyy olla niin laaja uskottava kansainvälinen turvatakuujärjestelmä, että Kimin ei tarvitse pelätä Trumpin seuraavaa twiittiä, jossa se jostain syystä tai ilman syytä peruu turvatakeet.

TapioYli-Kovero
Sitoutumaton Hämeenlinna

Kansantaloustieteiljä, keksijä, yrittäjä.
Oman tien kulkija. Kirjoitti 1987 omakustanteen "Keisarin uudet aattet", jossa ennusti, että tuolloinen kovan markan politiikka johtaa suureen devalvaatioon ja 300.000 hengen työttömyyteen, mikä myös toteutui. Ennakoin myös, että Neuvostoliitto siirtyy kapitalismiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu