TapioYli-Kovero Kestävyysvaje on verovaje

Jos Trumppi ja Putin ovat sittenkin kimpassa

Jatkoa aiempaan kirjoitukseeni "Mitäpä jos Trump ja Putin ovat kimpassa"

Kaiken tietäjä lyttää Trumpin ja Putinin kimpan sillä perusteella että kimppa vaatisi lukuisia ihmisiä vaativan salaliiton.

Parempi ajattelu osoittaa, että kimppaan tarvitaan vain Trump ja Putin. Ei ole tarvittu kuin aikoja sitten sopia, että Putin järjestää myrkkyiskun silloin, kun Trup sitä sisäpoliittisista syistä pyytää. Kun on etukäteen sovittu, että rangaistus tulee viikon päästä kemiallisiin aseisiin littyviin kohteisiin ei tule kuolonuhreja.

Myrkkyiskun tekemiseen riittää joku etukäteen sovittu merkki Trumpilta. Kenenkään amerikkaisen ei tarvitse tietää asiasta mitään. Kaikki toimivat pyhän vihan vallassa ja avointa konfliktia välttäen on helppo ohjata iskut kemiallisia aseita valmistaviin laitoksiin kuten oli sovittu.

Kimppaa tukee erityisesti myrkkyiskun ajoitus. Mihin myrkkyiskua tarvittiin, kun kapinalliset oli jo käytännössä kukistettu. Tehty myrkkyisku oli viimeinen mahdollisuus toteuttaa kaverusten suunnitelma Trumpin auttamiseksi. Muutaman viikon kuluttua ei olisi ollut enää kapinallisia, joita myrkyttää.

Ainoa myrkkyiskusta hyötyvä oli Trump, joka saa hillityksi Venäjä-tutkintaa ja voi saada näyttämään siltä, että ei olisi kimpassa Putinin kanssa.  Trumpile myrkkyisku oli elintärkeä pallilla pysymisen varmistamiseksi.

Salisburyn myrkytyksen jälkeen Putinille ei iskusta koidu vahinkoa, koska Putin voi tapansa mukaan väittää länsimaiden taas lavastaneen Venäjän syylliseksi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"kimppaan tarvitaan vain Trump ja Putin"

Venäjä sanoo iskua lavastetuksi, joten ovatko Putin ja Trump siellä kahdestaan lavastelleet ja videoineet? Lavastukseen tarvittaisiin aika monta muutakin ihmistä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kieltämättä koko touhu vaikuttaa operetilta.

Käyttäjän TapioYli-Kovero kuva
Tapio Yli-Kovero

En ole sanonut, että isku on lavastettu. Mielestäni se oli oikea isku. Olen sanonut että isku oli Trumpin pyytämä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Itse asiassa jo aiempien selvitysten mukaan Assad on käyttänyt kemiallisia aseita useita kertoja kapinallisia vastaan eri paikoissa koko sodan aikana. Reaktiot lännestä ovat tulleet niihin pariin kertaan, jotka vuotivat julkisuuteen.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

On toki hienoa, että kun kemiallisten aseiden käyttö ei ole tullut julkisuuteeen, sinä sentään tiedät siitä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #8

Täältä voi lukea.

Timeline of Syrian Chemical Weapons Activity, 2012-2018

https://www.armscontrol.org/factsheets/Timeline-of...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Ei ole tarvittu kuin aikoja sitten sopia, että Putin järjestää myrkkyiskun silloin, kun Trup sitä sisäpoliittisista syistä pyytää."

Ja Putin sopi vastaavasti aikoja sitten että Trump asettaa uusia pakotteita niin että rupla ja Venäjän kurssit huojuvat, varsinkin Putinin lähipiirissä?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Konspiraatioon uskovat ovat niin iskostuneita vakuuttuneisuuteensa, että kyllä tuohonkin vielä selitys saadaan. Eihän ihminen ole kuussakaan käynyt.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Mielenkiintoinen blogikirjoitus ja teoria ajankohtaiseen aiheeseen.

Mielenkiintoinen silläkin uhalla, että teoriassa voi olla aukkoja. Kirjoitus on huomattavasti mielenkiintoisempi ja ajatuksia herättävämpi, kuin jatkuvat pitkät, vihaiset, yksilöön menevät ketjujankutukset aiheista (persut, vihapuhe, maahantulo, tasa-arvo jne.) joissa yleensä ei yhteistä säveltä ole löydettävissä.

Viite: Pasi Sillanpään blokikirjoitus: Avoin kirje kaikille vihaisille miehille.

Uusia teorioita ja ajatuksia tarvitaan avaamaan Putin-Trump-dilemmaa / "operettia" tai "oopperaa", joka saattaa päättyä yllättäen ennen kuin se kuuluisa "lihava lady" ehtii jodlata viimeisen sävelen.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Vesitorneista löytyy ydinaseita jos tarpeeksi mutuilee ja jättää pillerit popsimatta.

Occamin partaterä sanoo ettei Trumpilla ja Putinilla ole salaliittoa.

Toimituksen poiminnat