TapioYli-Kovero Kestävyysvaje on verovaje

Mitäpä jos Trump ja Putin kimpassa

Trumpilla oli bisneksiä Venäjällä ennen presidenttiyttä ja Trump nautti siellä vieraanavaraisuutta, jota kuvattiin. Jos näin on. niin Trump on Putinin peukalon alla ja tekee ymmärrettäväksi sen, että Venäjä sekaantui USA:n presidentin vaaliin.

Trumppi alkaa olla nesteessä Venäjätutkinnan kanssa. Tässsä tilanteessa ongelmat yleensä ratkaistaan kehittämällä ulkoinen uhka. Mitäpä jos pojat ovat sopineet kemiallisesta iskusta, johon Trumppi pääsee vastaamaan ohjuksilla. Tällä saadaan huomio pois Venäjätutkinnasta ja samalla saadaan näyttämään siltä, ettei Trumppi ja Putin ole kavereita. Kaveruksia ei haittaa se, että jokunen lapsi kuolee pesuveden mukana. Mallia on selvästi otettu Erdoganin "vallankumouksesta".

Ensi tietojen mukaan ohjusiskun vaikutukset ovat minimaaliset. Viikon varoaikana kohteet on ennätetty evakuioida ja vahingot minimoida. Syyrian kannalta ei ole merkitystä vaikka kaikki kemialliset varastot tuhottaisiin, koska Venäjältä saa lisää tarpeen mukaan.

Taas medialle ja dosenteille on annettu purtavaa pitkäksi aikaa ja Trumppi saa hengähtää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ainahan näitä konspiraatioteorioita ilmestyy kun jotain tapahtuu. Poikkeuksetta.

Niissä on yleensä, kuten tässäkin, kuitenkin sellainen heikkous, että mukana olevien määrän tulisi olla huomattavan suuri. Ei Putin eikä Trump yksin pysty nappia painamalla yhteisestä sopimuksesta tällaisia asioita aikaan saamaan.

Paras pitää jalat maassa ja uskoa silmiinsä.

Pekka Iiskonmaki

#1
En tunne kumpaakaan henkilökohtaisesti. Siis Trumpia ja Putinia.

Siksi luotan Juha Kuikan asiantuntemukseen ja tietenkin plogistin tietoihin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Se, minkä omassa ylemmässä kommentissani viestitin, ei tarvitse juurikaan asiantuntemusta, vaan pelkkää järkiperäisyyttä.

Juha Hämäläinen

Putin on länsimedian mukaan tehnyt omanpesän siivouksen. Xi, joka julistettiin hetki sitten Kiinan keisariksi myös. Saudien kabinettikaappaus oli hienoin mitä on koskaa tehty......

Vain Trumpin hallinon siivous on tekemättä, jotta päästään eteen päin....

Yli 20.000 suljettua haastetta on kuulema jo olemassa, mutta Trumpin voimat ei riitä demokratian kautta siivoukseen.

Sotatila vaikka sovittukin helpottaa, joten tätä tilannetta kiihottavat neokonnat saa kohta peräruiskeen, jonka itse täyttivät!

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Kattelin tossa että odottaa öljyn hinnan nousua tuonne 100$ tienoille kun kriisi eskaloituu.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Suomen rintamalla Damaskoksen iskusta seuraa jotain sellaista, mistä Putin vihjaili äsken kai Lavrovin suulla ja jota jo näytettiin vihjeenä Allegro-junan kumiluotipakolaisen ennakkonäytösluontoisena varoituksena: "näitä tulee teille kohta taas tuhansin jos puututte kemialliseen sodankäyntiimme Syyriassas ja Britanniassa..."

Omalla suullaan Puutiainen uhkaili Suomea pari viikkoa sitten näin: http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253192-p...

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Kaikki sattuu aikanaan. Venäjää varjostaa tukahdutettu oppositio, USA:n johto ei yksimielisesti seiso johtajansa takana sekään. Suuri epäilys siitä että Venäjä ja Putin henkilökohtaisella tasolla pystyvät kiristämään Trumpia toimimaan edukseen. Jos sellaista tietoa heillä sitten on. Trump on rasite maalleen, hänen "veneensä" heiluu jo pahasti, mutta saattaa se tämän myrskyn kestääkin. Jotenkin vain tuntuu että Putin on persoonana näistä kahdesta se vahvempi. Venäläinen ammattiagentti vuosien takaa tuntee keinot hankkia tietonsa ja käyttää niitä. Kumpaan miehistä oma kansa ja maailma sitten luottaa, jos kumpaankaan. Väkivallan ja talouden ote vahvoina keinoina hallita maailman menoa. Valheinformaatiota unohtamatta. "Pahat pojat" ottavat hiekkalaatikollaan mittaa toisistaan. Se etupiirijako on mahdollista tänäänkin tyyliin "tämä sulle ja tuo mulle."

Toimituksen poiminnat